logopedes barcelona

Centre formatiu

 

A Cercles organitzem cursos a mida com a part de centre formatiu i educacional. Consulta'ns.

Cercles és un centre que dóna resposta a inquietuds i dubtes dels professionals per temes d'interès que els preocupen o en els que volen aprofundir. És un centre formatiu on aquests professionals poden compartir i contrastar amb altres companys, tant aspectes conceptuals com a temes pràctics.

Centre formatiu per organitzar cursos a mida

centre barcelona formatiuPer això, des del nostre centre formatiu creiem molt important incloure la possibilitat de fer cursos a mida. Si tens alguna proposta i creus que pot ser interessant per altres companys o sou un grup de professionals preocupats per algun tema en concret, no ho dubteu. Proposeu, suggeriu i nosaltres elaborarem un curs a mida als nostres centres formatius . Dissenyem programes a partir de les demandes dels sol•licitants.

Sou un grup tancat? Voleu una formació específica?

En el cas que un col•lectiu d'escola o grup de treball estigui interessat en algun tema específic, podem organitzar cursos per aquest grup tancat.

02

Llibre: Pertusa,E. i Jarque,M.J (2016).Estratègies per millorar la llengua escrita. Ed. Universitat de Barcelona

Deixem l'enllaç d'un llibre escrit per la nostra companya, la Dra. Esther Pertusa, que us pot ajudar a que els vostres fills/esa millorin l'expressió escrita. Presenta molts recursos i exercicis per millorar un escrit; com plantilles de reflexió o planificació, recursos per treballar l'ortografia...

Cercles Vilanova

  Jaume Ginestí, 19,
Vilanova del Vallès, 08410, (Barcelona)

  615 363 734

Cercles Barcelona

  Barnola, 1-3,
Barcelona, 08030, (Barcelona)

  933 450 580

  673 389 411

Cercles Montornès

  Pl. de l'Autonomia, 6,
Montornès del Vallès, 08170, (Barcelona)

  935 683 140

  615923658

BLOC