logopedes barcelona

Serveis d'atenció psicològica

Grup Cercles té serveis d'atenció psicològica, educativa i logopèdica 

Els centres del Grup Cercles tenen com a objectiu oferir serveis d'atenció psicològica, així com formació i atenció educativa i logopèdica a la població infantil i adulta.

Àrees d'intervenció del Grup Cercles

Grup Cercles proposa un espai multidisciplinari amb professionals especialitzats en l'assessorament, avaluació, diagnòstic i tractament de problemes vinculats a l'educació i la salut.

Treballem per generar una dinàmica professional, on la perspectiva integradora i eclèctica defineixi la nostra forma d'acostar-nos a les diferents situacions que presenten les persones que s'adrecen als nostres serveis.

El nostre objectiu general és donar resposta a aquelles necessitats i problemàtiques que interfereixen de forma significativa a la vida diària de les persones, intentant facilitar recursos propis i estratègies que permetin la millora pel benestar personal i la qualitat de vida.

Grup Cercles ha consolidat el seu equip de professionals que, tant per la seva formació especialitzada com per la seva experiència clínica, continua proposant un treball d'equip sensible a les realitats existents.

 

CASAL SETEMBRE

CASAL SETEMBRE

El Casal d’Estiu és una proposta lúdico-educativa que es va crear al 2012, per donar resposta a les demandes de famílies que desitjaven oferir un espai als seus fills durant el mes de juliol que respongués tant a les necessitats lúdiques, creatives i de joc com a les vinculades als aprenentatges.

Cercles Vilanova

  Jaume Ginestí, 19,
Vilanova del Vallès, 08410, (Barcelona)

  615 363 734

Cercles Barcelona

  Barnola, 1-3,
Barcelona, 08030, (Barcelona)

  933 450 580

  673 389 411

Cercles Montornès

  Pl. de l'Autonomia, 6,
Montornès del Vallès, 08170, (Barcelona)

  935 683 140

  615923658

BLOC